Gambar Artis Melayu Islam Paling Seksi Akhir Tahun.


Mari tutup akhir tahun neh dengan memuji keberanian artis baru yang bernama iqa mentor. Iqa mentor neh ialah artis yang lahir hasil dari program mentor. Artis yang bernama iqa neh bagi aku adalah seseorang yang sangat ;

1. Hebat.

2. Berani.

3. Cekal.

4. Tabah

5. Sanggup berkorban

Betul. Bukan main2 cakap neh. Harap korang jangan nak gelak pula bila aku beria2 dengan siyes memuji keberanian luar biasa iqa neh.

Tak percaya? Lihat bawah neh ;

"Saya tidak sedar pakaian yang saya pakai menampakkan pakaian dalam. Mujur tak nampak 'benda' yang tak sepatutnya. Lagipun ia tak adalah seksi manapun kerana pakaian yang saya pakai sesuai dengan tempat dan tema parti ini berlangsung.

"Namapun parti basah, memanglah sepatutnya basah. Kalau ada yang beranggapan saya seksi atau melampau saya minta maaf dan akan lebih berhati-hati selepas ini," jelas Iqa yang ditemu bual di sebuah majlis hiburan. -MH

Betul sangat dah apa yang Iqa cakapkan neh. Tahniah iqa, tahniah. Syabas buat anda. Mesti macam neh juga bila di alam akhirat nanti ye iqa. Sama2 kita doakan agar iqa kekal berani. Dan macam biasa, aku update blog pun tak kena time. Time neh pejabat menteri agama dan menteri penerangan dah tutup. So isu neh akan masuk bakul sampah. Bai.
Gambar Artis Melayu Islam Paling Seksi Akhir Tahun. Gambar Artis Melayu Islam Paling Seksi Akhir Tahun. Reviewed by AmenoWorld on Friday, December 30, 2011 Rating: 5

35 comments:

Anonymous said...

Bodoh tak bertempat. Menjual Akhirat untuk mendapat Dunia. Bagus sangatlah tu. Terserlah sifat Munafik itu. Bertaubatlah wahai si empunya badan sebelum Maut datang menjemput ajak pergi parti Tema 'Azab Kubur'.

Anonymous said...

kalau bogel pon x perasan agaknya. sundal

Anonymous said...

xseksi mana pun...ada lg yg lg seksi

Muhd Afif said...

jadi bahan aku malam ni lah...haha

Anonymous said...

pergh...gmbr yg last tue mcm nmpak bontot jer...heheheh

Anonymous said...

Sian sgt kat minah ni . Cetek ilmu

Anonymous said...

Artis negara lain lg seksi kahkahkah...

mautobat said...

kalo parti bogel kene bogel jugak la gamaknye..bodoh nanang..

durachubbiest said...

dunia akhir zaman...
tk0tnyela aku,die aggp isu 2 cm remeh temeh jek.
kaka iqa,ayah awk x mara ke?sgt berani la kaka iqa ni.salutelah,kt kaka.
huhu

Eversoris said...

janganlah maki budak Ina neh. artis Indonesia lebih seksi,artis zimbabwe lebih seksi

Manusia Biasa said...

huk aloh. mcm xtau warna putih.. kalo da pakai baju putih. lau kena air. mesti nmpk dalam punye.. adoyai.sian minah ni. semoga Allah buka pintu hati dia

hazirah kasimon said...

watpe nak bandingkan ngan retis negare len weh.. dah tntu die islam, tu memang tnggungjawab die la tutup aurat ngek! bukan pasal die retis dr negare mane..

muhammad haziq said...

asal x bogel ke?kn sme je..

Anonymous said...

ade jugak yg komen backup budak ni... syes bangang yg backup. kal0 x bangang pon ank haram

Anonymous said...

ok lah ni..blm telanjang pun.pakai baju lagi tu...idiot,dog!!!!

Sarah Hanisah said...

bek pkai bikini jer..yg lg plik..ape kejadah plop la die nk g pkai cardigan tuh???? konon nk cover la???fesyen disaster!!!! =="

Myvitrd said...

Tahun 2012 masuk cover depan majalah playboy malaysia(majalah mangga).. Rosak2 budak ni.

Anonymous said...

Ika ko jawab la ngan Allah nanti gitu...smoga ko sempat btaubat amiiin

intannorza said...

seksi kt dunia...seksa di akhirat

AKBA said...

mengumpat dosa patut kita doakan lg bagus sama2 dapat pahala...elak dari gumpat ye...sy harap dia berubah dengan hati yang terbuka ...YA ALLAH SEMOGA DIA BERUBAH....dalam surah an-nur ayat 19..Sesungguhnya orang-orang yang suka terhebah tuduhan- tuduhan yang buruk dalam kalangan orang-orang yang beriman, mereka akan beroleh azab seksa yang tidak terperi sakitnya di dunia dan di akhirat dan (ingatlah) Allah mengetahui (segala perkara) sedang kamu tidak mengetahui (yang demikian).

Anonymous said...

apa nama penuh minah nih?

luvy duvy said...

6.sengallll!!!

Anonymous said...

blogger ni pun mcm bagus. duk mngata artis tu teruk tp tyg gambar seksi tu jgk. bkn dh kira menyebarkan aib wanita tu? ckp la bg tau nama je. kau pn sama. sori la.

Anonymous said...

mintak maaf dkt tuhan

Anonymous said...

memperbodohkan diri sendiri jer alasan yang dia bagi tu...hadoi...!

Anonymous said...

cukupla dengan komen2 di atas dan juga empunya blog ini, marilah kita sama2 kenali dan fikirkan diri kita dengan persiapan amalan kite yang sedikit ini untuk menghadapi panahan kerosakan umat dunia akhir akhir zaman yang semakin hari usia kite dimamah tipuan dunia..gambar di atas sudah jelas menunjukkan bagaiman keadaan manusia yang akan datang...islam datang secara asing dan akan kembali menjadi asing,,,,sekadar renungan bersama...

Anonymous said...

Peehhhhh...pakai seluar fesyen daging gigit kain siot. Nanti kat akhirat plak...api gigit daging plak. Muahahahahahah. Admin siarkan gambar ni sbg bukti. Nanti kalau bg nama aje nanti org kata fitnah la, sembang kencang la. Nahh amek ko bukti. Bkn utk mengumoat..tp nak bg pengajaran. Artis ni kat lagu mana kita nak bg dia pengajaran?...face to face n ckp lembut2, sopan2?....dak jalan mcm tu gaya boh. Golongan yg ske wat maksiat n kemerkaan adalah golongan yg liat, degil n ego. Kena cara lain nak ajar malaun2 ni.

Anonymous said...

jangan la maki dia...dia gian nak laki kot...suruh dia mai jumpa abang meh....nok wat binin no 4..

Anonymous said...

tengok lentok badan tu rembat guna batang besbol pung jadik...lepas tu ludah...

Anonymous said...

apelah korg ni tak soSIAL lsg??hidup yg sgkat ni kenalah up to date skert.. ini tak sikit2 aurat..sikit2 aurat..kubur msg2pee.. (ini adalah komen on behalf yg sukakan hiburan dunia..)hahaha..

Anonymous said...

benci dlm hati adalah selemah-lemah iman..
klu x mampu nk mencegah dgn tangan haruslah membenci dlm hati..bloger x salah pon upload gambar ni sbb gmbar ni bukan gambar koleksi peibadi tp utk tatapan dlm majalah..

Anonymous said...

sorry lah minah bodoh...pornstar lg seksi lah...lg kaw!!!

Anonymous said...

kalau u bogel pn pe salahnye..lg abg suke..wow!

Anonymous said...

hahah..blogger pown same dpt saham..syabas blogger syabas..
dgn aq2 skali dpt saham..huh !

teddybearbundle said...

daripada melayan artis berkenaan, lebih baik layan teddy bear.

http://teddybearku.blogspot.com/

Powered by Blogger.