Perut isteri Harith Iskandar didedahkan untuk tayangan umum.



Tahniah Harith Iskandar dan Isteri kerana bakal menimang anak tak lama lagi. Hebat ye.. dah besar perut isteri harith iskandar neh. Tak lama lagi terberanak larh tue..

Ha Ha Ha

Tidak pula didedahkan untuk tujuan apa gambar neh di ambil dan diedarkan.. tapi gambar2 neh berlegar2 di internet. Bagi untuk tujuan promosi pakaian yang dia pakai tue kot. Yelah dia neh kan model sambilan dan seorang doktor. So, maybe ini sebahagian daripada kerjaya dia kot.

Tapi tak silap aku harith neh orang islam kan? So, isteri neh patutnya orang islam juga larh kan? Sorry larh kalau salah faham. Tapi kalau sungguh orang islam.. maybe okey je kot. Sebab dia pompuan mualaf. Kalau lelaki islam macam faizal tahir je baru kena..

Ha Ha Ha..

Sumber : sini.

Updated : Harith dah minta maaf, maka gambar dia dah dicencorkan. Rujuk sini. 
Perut isteri Harith Iskandar didedahkan untuk tayangan umum. Perut isteri Harith Iskandar didedahkan untuk tayangan umum. Reviewed by AmenoWorld on Friday, January 27, 2012 Rating: 5

40 comments:

Tara Asrar (NEW) said...

muaallaf pun, tapi suami dia kan Islam? huhu..

Anonymous said...

Kalu artis pompuan xpe dedah2,artis laki je xleh.. inila malaysia.

Harith Supporter said...

So what......boleh ke korang judge dia...tambah lagi dosa korang...It's between them and God.....Not for you guys to judge...Takde ke topic lain....Ada segelintir pempuan bertudung juga bukan main lagi cute(konon)...tapi mulut macam2..sedih sedih....

Anonymous said...

muallaf pun islam juga., admin tok sah lah kata gitu. terasa depa yg revert islam nanti.

Ticer Syah said...

kalo pejal tahir buat mmg kena banned..hahahhaa

Blogger Critic said...

hahaha...Macam Tara Asrar(NEW)...blogger>bagus.....bertudung>bagus...tutup semua>erk...Think about it guys...before you say about others...check your dada dulu...I mean check yourself 1st!!!haish...

Anonymous said...

cmon la..xkn nk tggu sume org perfect, bru bole saling ingt-mengingati? tegur btegur2? sama2la kita...
nk tggu sume maksum...mmg x dapek la...klo gitu..tggu kiamat jela

Anonymous said...

yaa..it's right that its between them and god. bt im pretty sure admin posted..this sbb nk kite beringat2.. yup..mmg die mualaf saudara saudari.. n my dad too..is mualaf..n sebgai isteri n suami yg mmg dilahirkn islm adelh tggjwb bsr untk mereka untuk mgajar suami or isteri mereka yg baru memeluk islm. as my mom did.;)apepn.. kite xberhak menghukum mereka.. or mengutuk mereka..just pray to allh to open their hearts with the beautiness of islam. peace :)

fiq. said...

ishy, bende tak maasuk akal nak dibuat pon dah DIBUAT.pelik la org sekarang ni.

Anonymous said...

mmg ni urusan dia dgn tuhan...tp kita sesama islam,kalau x menegur,x menegah,semua dpt dosa...tp cara menegur tu biarlah betul..baik buat laporan JAWI tuk amek tindakan...bukan dengan mengata kat blog kan??so,berenti mengutuk...tp start bertindak.. :)

A.Hazlie said...

kalau rada islam as their religion and commit sungguh2 buat le dan ikut la apa yg dah tertakluk dlm syariat Islam tp kalau bnyk dalih dan reason utk x ikut knpa pilih Islam sbg ogangan hidup?

Anonymous said...

ok kepala otak ko...da name pon islam..

A.Hazlie said...

* kalau rasa islam as their religion and commit sungguh2 buat le dan ikut la apa yg dah tertakluk dlm syariat Islam tp kalau bnyk dalih dan reason utk x ikut knpa pilih Islam sbg pegangan hidup?

Anonymous said...

Lucu.. ade gak yang bela.. ke hantu yasmin yang dok membela tu? Xde agama.. Phuii..

Anonymous said...

admin bg ayat sinis tu.........

Anonymous said...

erm.. no comment, but just wanna share, if u're muslim, plz act like a muslim.. hayati n slamat beramal..

Anonymous said...

Zaman sekarang dh xleh bezakn dh yg beragama islam n yg kafir...dari zahirnye npk sama..nauzubillah

Anonymous said...

bende salah tetap salah,muhasabah diri tu penting,abeh ape gune tanggungjawab kite as org islam kalau nampak bende mungkar ni then xnak tegur.nak simpan je.xkirela ko supporter harith ke anti blogger ke,kite sepatotnye same2 menentang iemungkaran bukan nak kenuding tangan kt org sekeliling.haduyai..

Anonymous said...

Astaghfirullahhalazim....adakah tubuh isteri anda adalah utk tontonan umum????ni bkn setakat tyg perut ......moga baby yg dilahirkan x jahil mcm parents dia%%%%%&$&*-

Anonymous said...

pakat2 tekad dalam hati.. benci perkara ini..

Anonymous said...

apsal x kasi buka semua ja kan senang.. boleh tengok terang2.. kahkahkah...
oops.. melebih pulak saya ni..maaf ya semua yg terasa...

Anonymous said...

saya cuma terfikir, anak yang dikandung yang masih suci dari dosa, tentu menangis nak sedih dgn tindakn si ibu... kesian anak yang tak berdosa. moga anaknya dibersihkan hati dan faqih dalam agama seterusnya menjadi asbab untu menarik ibu ayah ke jalan yang benar. ameen.

Namakumie said...

Lets face it. Either you like it or not..hukum syarak mengatakan tayang aurat kepada yg bukan muhrim itu HARAM..wallahualam

teddybearbundle said...

mungkin si suami tu cetek hal2 agama. Mudah-mudahan Allah s.w.t beri hidayah kepada beliau. Insyaalah.

Klu rasa bosan hal2 gosip ni, jom layan : http://teddybearku.blogspot.com/

Anonymous said...

Aurat dan mulut suka mengumpat adalah 2 perkara berbeza. Ramai suka cakap 'pakai tudung tapi kuat mengumpat' tu sbg statement penampan bg yg jahil. Hukuman dedah aurat oleh Allah adalah spesifik dan lain daripada hukuman mengumpat. Rajin rajinlah dengar ceramah sebab kita ni...kurang 100 tahun dah dicabut roh dari jasad.

Anonymous said...

sape yg tambah dosa dulu..?
kalau xda gambar ni, xda nya orang kutuk2.. xda nya orang judge mcm2..xda nya orang tambah dosa..

len kali nk bergambar ke ape ke, pikir dlu.. HARAM TETAP HARAM..

itulah penting nya belajar agama..
dunia2 jugak..akhirat jgn lupa..
wassalam..

Anonymous said...

kalo x ditegur, sume sekali dpt dosa.... yg marah kalo kite tegur tu, lg la bertambah dosa... selemah2 iman kate nabi, hanye mampu mendoakan supaye org tersebut berubah... yg nk doakan pun x mampu, tu langsung xde iman kot... ape bende la harith supporter ni... pandang la komen2 ni dari sudut agama.. kami bkn nk kondem die, cume sygkan die sebagai org islam.. wallahualam..

Anonymous said...

nak cakap bebal,,dah tua..oii bro ,,tak mana cantik nya bini awak tu,,tak takut ke api neraka ALLAH..sudah la bro..maaf cakap..artis mcm ni amat mementingkan glamor dunia ..tak perlu la dedahkan perut bini tu kat khalayak...nanti kalu dapat zuriat yang amat dangkal dng ISLAM..jng menyesal..fikirkan la bro

Anonymous said...

Kebanyakkn wanita yg convert islam ialah sb nk berkhwin dgn suaminya yg islam,dn mungkin dia xnmpk keindahan islam,namun menjadi tanggungjwb suami utk mendidik isteri agar menjadi muslimah sejati dn menjadikn niat ia memeluk islam bukn hnya cinta pd suaminya yg islam,tp cintanya pada Allah dn islam so bila suaminya tkde dia akn kekal islam,
Ada antara mualaf yg nk convert pd agama asalnya leps suaminya mati sb tkde cinta pda Allah dn islam,jd mereka rasakn islam itu membebankn
Dlm kes ni klau harith merasakn dirinya islam ia tk sepatutnya rela mendedahkn aurat isterinya dn dgn rela menanggung dosa isterinya,moga ini menjdi iktibar buat kita dosa bukn sesuatu yg mudh d tanggung dn moga sempat brtaubat sebelum ajal dtg
Wallahu 'alam

Anonymous said...

Tak salah tegur org yg buat bende x betul.. sampai bila nak senyap tgk jaa bemda yg melanggar hukum islam depan mata ni... ingatlaa... selemah2 iman adalah mengaku perbuatan diatas adalah salah... haram....

Anonymous said...

tu la..xsalah tegurkan dari tgk aje..tapi jangan la bermaki dan mencaci..tegur dengan cara yang elok lagi molek..:D

Anonymous said...

no need to calling names! elok la sangat perangai tu? ape salah nye berdoa ..beristighfar bila tgk saudara seagama terpesong jauh..jgn ingat yg jahil akan selamnya jahil...kita doakan dia...bukankah lebih baik?dari dok bergaduh berlawan cakap menda yg tk elok..buat malu je dibaca oleh non muslim! insaf la ye! sebelum kutuk2 org..berburuk sangka kt org..tpuk dada tanye iman..kita tu baik sangat ke? sekian..wassalam!

Anonymous said...

nothing wrong with this. u all need to grow up.

Anonymous said...

Ni pun nk post jd gossip ke?tk best lgsg gossip ni.majalah pregnancy berlambak gmbr perut org pregnant.korg ni tkde keje ke nk bincangkn psl gmbr ni?maybe korg kena pergi tmbh ilmu agama dr msk website2 gossip mcmni.

gilakereta14 said...

Depa xmrh sb pmpn yg tayang..ce laki yg tayang,kompom da kena gam..

Anonymous said...

islam gaya indon xpe...liberal...

aku rasa kita rakyat malaysia patut liberal mcm ni...

senang skit nk usha dan mengeseks bini org yg hot2... kahkahkah

Anonymous said...

tengoklah harith mcm mane
dan ape ideologi hidup dia..

bila korg tau...
korang tgk puak2 mcm dia...

hehehe xlama lagi kita semua akan bebas mcm puak2 Harith

Anonymous said...

Kesian.....

veevee said...

ni bkan soal nk kutuk2 ke apa...tapi kita sbgai orang islam...kalau dh nmpak yg mana salahnya...kena a tegur..kalau ada sesape yg cakap nothing wrong with this picture..orang 2 memangla tersangatla bengong.dh xtau yang mana dosa.harap-harap nanti xdakla jadi trend artis wanita lain utk berposing cmni walau apa alasan skali pon.yang salah tetap salah! Dosa mendedahkan aurat..

aku said...

ISTERI HARITH JAHIL...
HARITH BODOH
HARITH SUPPORTER..BODOH..BENGAP..BANGANG...TAKDE OTAK..INGAT DIA PAKAI NAMA PENYOKONG HARITH DAN BACKUP HARITH TU KIRE DIE HEBAT LA..KALO LA ANAK BINI KO TAU YANG PAKAI NICK HARITH SUPPORTER TU ADALAH NGKO..TENTU2 BINI KO NGAN ANAK2 KO TINGGALKAN KO..PASAL MALU JADI ISTERI KEPADA LAKI YANG BEBAL MCM KO

Powered by Blogger.